Kaas uit eigen keuken | Nils Koster
- Koop 2 voor €24,50 per stuk en bespaar 2%
- Koop 3 voor €23,50 per stuk en bespaar 6%
- Snelle levering: Verzending binnen 24 uur op werkdagen
- De beste kwaliteit
- Altijd Kaastastisch!
- rtest\
- 2 dagen
Kaas uit eigen Keuken. Nils Koster
Het moderne handboek voor het zelf maken van kaas.
Wat maakt het boek van Nils Koster het moderne kaas maak handboek van onze tijd? In volledige Jip en Janneke taal worden alle proces stappen omschreven voor het maken van je lieveling kaas. Van materiaal keuze tot het rijpen. Ook vind je een toelichting van alle benodigdheden, zoals stremsel, salpeter en calciumchloride. Met duidelijke illustraties neemt Nils je mee op reis van je begin stappen tot een kaas maak expert.
Auteur: Nils Koster
Zelf kaas maken is echt niet zo moeilijk. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken. Dit boek begeleidt je met een duidelijke omschrijving, foto’s, tips en trucks bij het maken van je eigen kaas. Niet alleen Goudse kaas maar ook camembert, feta, geitenkaas en meer.
Daarnaast staan er heerlijke recepten in van Vlielander chef-kok Robert Buurma om te koken met kaas.
2e druk 2023
Zelf kaasmaken
Goudse kaas, kruidenkaas, geitenkaas of zachte kaas. Alles staat in het kaas maak handboek van Nils Koster. Wordt binnen korte tijd expert en raak verslaafd aan de prachtige hobby, zelfs voor weiverwerking staat alles in het mooiste boek van deze tijd.
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review